Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
wordpress weboldal készítés kecskemét és kiskunfélegyháza környékén

WordPress Weboldal

Mi is a WordPress? Röviden egy CMS rendszer, ami nyílt forráskódú, tehát ingyen és szabadon programozható, módosítható. A használata kis számítógépes ismerettel könnyen elsajátítható és használható. Amennyiben korszerű tárhely szolgáltatód van, két kattintással fel lehet telepíteni.

Mit is kapunk? Egy vezérlőpultot (Admin felületet), és egy rakás ingyenes plugint, sablont. A pluginok a működésért felelnek, a sablonok pedig a kinézetért. A web programozás világa is egyre inkább az objektum orientált programozás felé orientálódik, így itt is Blokk szerkezetben tudod építeni az oldalad, miután kiválasztottad a neked tetsző sablont.

Miért kell fizetni? Alapvetően a fent leírtak szerint ingyenesen hozhatsz létre honlapot, de a komolyabb sablonokért, pluginokért fizetned kell. Léteznek előre leprogramozott, témák szerint teljesen külön álló és létrehozott weboldalak, amiket te is fel tudsz telepíteni a sajátodra. Például ingatlan közvetítéssel, E-kereskedelemmel, stb kapcsolatban.

Ez mit jelent a gyakorlatban? Olcsó és gyors. Ha nincs kedved, érzéked hozzá, akár egy nap alatt el tudom készíteni az oldalad jutányos áron.