Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
html, php, css, javascript weboldal készítés kecskeméten és kiskunfélegyházán

Ez kínai? (Minden Kínai.) Program nyelveket látsz, amik nélkülözhetetlenek egy teljesen egyedi weboldal elkészítéséhez. A fent említett programozási nyelvekről egyesével órákat lehetne beszélgetni, de neked elég annyit tudni, hogy ezek segítségével fogom létre hozni a weboldalad.

Hogyan is kezdek hozzá? Először készítek egy dizájn tervet, ami alapján felépítem a HTML5 vázat. A vázhoz hozzá kapcsolok egy CSS fájlt, ami az elrendezésekért, stílusért, kinézetért felelős. Amint a HTML+CSS kettős meg van, kiegészítem JavaScripttel, így biztosítva a tökéletes megjelenítést. Amennyiben szükséges, a PHP szerver oldali programozás van segítségemre abban, hogy a tökéletes működést biztosítsam. Létre hozok adatbázisokat, melyek biztosítják egy komplex weboldal tökéletes működését.

Gyakorlatban ez mit jelent? Drágább és lassabb elkészíteni, viszont teljesen egyedi és felesleges funkcióktól,  mentes lesz a weboldalad. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehet bővíteni különböző funkciókkal a későbbiekben.